Mijn favoriete Vloggers

Ik dacht er aan om een blogpost te maken met mijn favoriete YouTubers maar toen bedacht ik me ineens dat het niet helemaal zou kloppen. Hetgeen wat ik vooral volg zijn namelijk vloggers en hier een daar bekijk ik een aantal YouTubers die gewoonweg leuke filmpjes maken. Dus vandaar dat ik deze blogpost mijn favoriete vloggers deel met jullie. Ze zijn overigs in willekeurige volgorde, zowel Nederlandse als Buitenlandse.

Hans & Shifra

Hans en Shifra, ze zitten echt in mijn favorieten als het komt tot vloggers. Ik volgde Shifra vanuit haar blog; a cup of life waar ze al vele leuke blogpost deelt en zo ben zo ik haar gaan volgen op Youtube. Eerst haar normale kanaal en toen ook haar vlogkanaal. Hier deelt ze haar leven samen met haar lieve man Hans en hun hondje Charlie. Ik word er gewoon blij van als ik hun vlogs zie. En soms kan je alvast een beetje meekijken met haar projecten of zoals nu, zijn ze bezig met hun huisje, super leuk! Ze zijn zo lekker spontaan maar ook lekker zichzelf. Heerlijk gewoon.

LiveEachDay

Hiervoor heette Cory zijn Vlogkanaal DudeLikeHella maar tegenwoordig heeft hij het veranderd naar LiveEachDay. Ik denk dat ik hem vrijwel het langste volg sinds ik überhaupt vloggers ben gaan volgen. Hij vlogt over zijn leven en avonturen en heeft inmiddels samen met zijn vrouw een dochtertje gekregen. Ik geniet volop van hun vlogs en ook vooral het feit dat ze lekker zichzelf blijven. En sowieso met zijn gezin nu geniet ik er nog meer van, misschien ook omdat Roy en ik binnenkort ook Papa en Mama zullen zijn. Maar het kanaal LiveEachDay is zeker een aanrader om te volgen!

VetGezellig

Ik denk dat de meeste hun wel kennen; Saske en Alwin. Ik volg ze nog niet zo heel lang maar toch blijf ik hun normale youtube filmpjes en weekvlogs volgen. Ook hun zijn gewoon weer lekker zichzelf en enorm leuk om naar te kijken! De laatste tijd doen ze veel challenges en dat is ook super leuk om te kijken hoe ze dat aanpakken en volhouden!

Bubzvlogz

Ook bij Bubzbeauty volgde ik haar normale kanaal en later haar vlogkanaal. De laatste jaren eigenlijk meer haar vlogkanaal aangezien ik niet zo’n beauty fanatiekeling ben. Heerlijk maskertje en wat minimale make up maar daar blijft het bij 😉 Maar haar eerlijkheid en leuke humor vind ik geweldig om terug te zien in haar vlogs. Ook zij heeft een leuk gezinnetje en is is nu in verwachting van haar tweede kind. Zo spannend en leuk!

Stellig

Darcy en Thomas ben ik sinds kort aan het volgen. Sinds kort hebben hun twee prachtige kindjes op de wereld gezet en vind ik het enorm interessant om dat te volgen. Vooral het feit dat ze een tweeling hebben, super leuk! Ook super mooi om te zien hoe ze ouders zijn geworden en het zo goed oppakken allemaal. Heerlijk vind ik het om naar hun vlogs te kijken. Ook zeker een aanrader!

Ik denk dat dit ze waren voor nu… Wie weet komen er ooit meer bij maar voor nu blijft het hier bij. Enjoy! Laat me vooral weten of jullie ze al volgde/kende. En/of dat jullie ze nu ook gaan volgen! 😉

Wie zijn jullie favoriete vloggers?

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone
Melissa
Melissa
Ik ben Melissa, een 25 jarige blogger die graag haar gedachtes deelt met de rest van de wereld.

2 Comments

  1. Denise schreef:

    Ik kijk geen vlogs 🙈 maar als ik er toch eentje zou moeten noemen is dit toch wel cutiepiemarzia. Al deelt zij niet echt vlogs, maar meer wat ze zelf wilt delen.

  2. Crystal schreef:

    Thanks for sharing your favorites! I love discovering new things. Especially on YouTube! I can lost there so easy! XD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *