De dag dat ik een positieve zwangerschapstest had

// Inmiddels ben ik alweer verder in de zwangerschap maar dit zijn verhalen over hoe ik het heb ervaren //

Het begon allemaal vanaf de dag dat ik niet ongesteld was geworden. Heel normaal, ik ben wel eens vaker later geweest. Maar sinds we begonnen met mijn eisprong te meten kwam ik altijd uit met de telling. Dit keer dus niet. Oké… en dan maar afwachten of het gaat komen en anders toch een zwangerschapstest doen. Want ja, ik had de moed al een beetje opgegeven dat ik nog snel zwanger zou raken na een jaar proberen en mijn buitenbaarmoederlijke zwangerschap.

De dagen gingen voorbij, ik voelde me gewoon nog normaal en ik dacht echt dat mijn ongesteldheid er aan zat te komen. Toch besloten we om een test te doen. Ik wou gewoon een beetje zekerheid hebben en dus kochten we een zwangerschapstest. Eenmaal geslapen, eroverheen plassen… en daar was het dan… een licht streepje. Ik geloofde het niet dus ik keek er een aantal keer naar. Misschien zou die nog wat donkerder worden… maar is het nou eindelijk raak?! Roy (Mijn vriend) wist al meteen dat de test positief was doordat ik zou vaak keek. Maar doordat die zo licht en wazig van kleur was durfden we er gewoon niet 100% vanuit te gaan. In de middag nog een clearblue test gehaald en die gaf aan niet zwanger. Zou het dan toch niet kloppen?

De dag dat ik een positieve zwangerschapstest had

Dezelfde dag besloten we nog een aantal testen erbij te halen. Want ja, middag urine is toch anders dan ochtend urine. De dag erna op een zondag morgen konden we ons geluk niet op. Eindelijk! Zelfs clearblue gaf een positieve zwangerschapstest aan! We zijn zwanger! En ja, 2 keer testen om zeker te zijn. 😉 Het voelde op dat moment zo gek, ons geluk kon gewoon niet kapot. En nu maar wachten op de eerste echo om te kijken of alles wel goed is gegaan dit keer. En het voorlopig maar even geheim houden, zo spannend en onwerkelijk allemaal. Op naar een nieuw hoofdstuk in ons leven.

// Inmiddels ben ik alweer verder in de zwangerschap maar dit zijn verhalen over hoe ik het heb ervaren //

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone
Melissa
Melissa
Ik ben Melissa, een 25 jarige blogger die graag haar gedachtes deelt met de rest van de wereld.

8 Comments

 1. Joy schreef:

  Omgosh! Just so cute! I’m still so happy for you guys! I just finished the gift I’m sending to you ❤️❤️❤️

 2. Denise schreef:

  Het lijkt me het geweldigste gevoel wat je ooit kunt ervaren. Vooral omdat jullie het al een hele tijd probeerden om zwanger te worden. ❤ Kan niet wachten op de geboorte van mijn neefje of nichtje 😍

 3. Sofia schreef:

  So happy for you! 🙂 <3

 4. Crystal schreef:

  I think it’s amazing! I can’t have children, but it’s so awesome to see your baby kick! Bless you two and your new muffin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *